Uw Droombed binnen handbereik

Uw droombed binnen handbereik!

 

s-HERTOGENBOSCH – Sinds 1988 is Droommeubel dé speciaalzaak voor bedden. U kunt er terecht voor letterlijk alles op het gebied van (water)bedden en slaapsystemen. Bij dit familiebedrijf staan persoonlijke aandacht en ouderwetse service bovendien voorop.

 

“Klanten vinden hier altijd een bekend gezicht”, vertelt Angela. “Mijn vader en ik staan afwisselend in de winkel, evenals een medewerkster die al 28 jaar bij ons werkt. Het leuke is dat verschillende generaties van hele families bij ons terug blijven komen. Zij gunnen ons hun vertrouwen en dat doet ons goed.” Bij Droommeubel kunt u uw hele slaapkamer inrichten.

De winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen; van boxsprings, ledikanten matrassen (Ook natuurlijke materialen) en lattenbodems tot onderhoudsmiddelen en losse onderdelen. “Daarbij kiezen we voor bekende vaak Nederlandse merken als Pullman, Eastborn, Key west, Silvana, Cinderella en Waçore, die staan voor kwaliteit.

Daarnaast hebben we ons eigen label, Dreambeds, waarin we werken met maatmatrassen, grote hoofdborden, verschillende gave stoffen en waarin alles naar eigen smaak en maat gemaakt kan worden voor een scherpe prijs. We verkopen geen standaard slaapsystemen maar stemmen deze geheel af op de persoonlijke wensen en voorkeuren van onze klant. Vanuit onze ervaring adviseren we wat het beste bij iemand past. Uiteindelijk gaat het er echter vooral om waar diegene zich goed bij voelt.

We laten mensen om die reden ook altijd eerst uitgebreid proefliggen in onze showroom. Kussens mogen een week op proef mee naar huis genomen worden, omdat dat ook een belangrijk onderdeel is van het ‘gezond’slapen. We helpen graag om de juiste keuze te maken, zodat u er nog heel lang plezier van hebt.”

Bijzonder is verder de grote collectie waterbedden. Slapen op water is zeker een aparte ervaring, Een heerlijke gevoel van gewichtloosheid en het lekkere warme water die de spieren hun broodnodige rust geven. En ben maar niet bang, het harde golven zoals het vroeger was, is niet meer van deze tijd. “Hiervoor verzorgen wij desgewenst tevens het onderhoud.”

Ligt u niet meer lekker? Dan is de Bedden APK een aanrader. Hierbij wordt uw huidige slaapsysteem deskundig gecontroleerd. “Op basis hiervan geven we een eerlijk en vrijblijvend advies.”

 

Droommeubel is gevestigd aan Zilverenberg 39 te ’s-Hertogenbosch, 073-6421004 en info@droommeubel.nl

 

Kom gerust eens langs in de showroom van Droommeubel

De koffie staat klaar!