Een boxspring kiezen?

Welke boxspring past bij mij?

De basics van een goed bed zijn: Conformiteit, hardheid, warmte-isolatie en vochtregulatie. Die 4 eigenschappen zijn fundamenteel voor een goede nachtrust.
Hoe stel ik mijn slaapsysteem samen? Moet ik in een hard of een zacht bed slapen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn lichaam goed ondersteund word? Hoe zorg ik voor een goede vochtregulatie? Wat voor bedtextiel kan ik het best gebruiken?
Ik denk als je je er in gaat verdiepen, je eigenlijk pas merkt hoe ingewikkeld het is een goed slaapsysteem te kiezen. Het houdt veel meer in dan je in de eerste instantie dacht…
Wij als slaapspecialisten kunnen u wegwijs maken in de vele verschillende slaapsystemen die er zijn, en u de nodige informatie en advies geven. Samen met de klant bepalen we, wat het beste passende slaapsysteem zou kunnen zijn. (ook maatwerk is geen probleem) Dit is in iedere prijsklasse te vinden, want een goed passend slaapsysteem hoeft niet altijd stikduur te zijn.

Wat is jouw woonstijl?

Of jouw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Droommeubel is er altijd een boxspringcombinatie die bij jouw slaapwensen past. Bovendien kan je, jouw bed helemaal samenstellen naar eigen voorkeur.

Actuele vormgeving, innovatief en betaalbare kwaliteit

Innovativiteit, actuele vormgeving en betaalbare kwaliteit staan bij Droommeubel hoog in het vaandel. In onze bed-collectie vind je daarom altijd boxspringcombinaties volgens de laatste trends met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien worden alle boxsprings en matrassen in de fabriek in Nederland vervaardigd, 100% Nederlands fabrikaat.

Ontwikkelingen

Naast de reguliere boxsprings, die zowel in vaste als verstelbare uitvoering verkrijgbaar zijn, hebben we ook extra dunne boxsprings met een totale hoogte van slechts 9 centimeter voor een extra moderne uitstraling. De dunne boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in vaste uitvoering en ideaal voor kleine slaapkamers.

 

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, en kom eens langs voor vrijblijvend advies.