Tips voor een knusse slaapkamer!

Brrr… Het is toch echt wel koud!!! Het liefst blijf ik op deze kouder wordende dagen de hele dag lekker in bed liggen met een filmpje of een boek. Kan jou slaapkamer ook een update gebruiken? Met deze simpele manieren maak jij van je slaapkamer binnen no-time een warme, gezellige en knusse ruimte!

Door een verlichtingssnoer boven je bed te hangen creëer je een warme en bijna magische uitstraling in je slaapkamer. Tegenwoordig vind je deze verlichtingssnoeren in veel verschillende vormen en maten.

We snappen het, niet iedereen heeft het budget voor een duur dekbed. Maar wil je jouw slaapcomfort echt upgraden? Begin met sparen en investeer in een goede kwaliteit dekbed. Dit hoeft helemaal niet super duur te zijn. Ze beginnen al bij € 49,95! Het zal meer verschil maken dan je denkt. Ik ben helemaal weg van mijn dekbed en zou niet meer zonder kunnen. Ook zijn er tegenwoordig genoeg budget vriendelijke dekbedden te vinden. Just get a fluffy one!

Leg een lekker zacht kleedje naast je bed. Niets is zo vervelend als ‘s ochtends je voeten als eerst op de koude vloer neerzetten. Zo heb je geen excuus meer om met je verkeerde been uit bed te stappen ;)

Misschien wel de belangrijkste van allemaal: maak je bed op ‘s ochtends! Het hoeft niet perfect te zijn, maar je gaat wel met een veel beter gevoel de keer erna je bed weer in. Het geeft een soort hotelgevoel als je bed opgemaakt is (maar dan is dit een gratis hotel natuurlijk).

Gezellige kussens… Ga niet gelijk overboord met de hoeveelheid, maar een, op z’n minst twee rijen zorgen voor een knusse en warme sfeer in je slaapkamer. Kies voor verschillende formaten en structuren in de kussens. Je zult zien dat je slaapkamer gelijk een hele andere uitstraling krijgt.

Een hoofdbord aan de achterkant van je bed geeft je slaapkamer meteen een heel andere look. Het voegt niets toe aan het slaapcomfort, maar het is wel heel gaaf! Het leuke is dat ze te verkrijgen zijn in fijne tot grove stoffen in ontelbaar veel kleuren en modellen. Zodat je ze helemaal aan kunt passen naar jou eigen stijl

Zorg voor lekkere zachte fluffy dekentjes

Kom gerust eens idee’tjes opdoen bij ons in de showroom! De koffie staat klaar!

Welterusten tot die tijd! ;-)