Persoonlijk instelbaar matras Genius

Nieuw! Een matras dat aanpasbaar is aan uw persoonlijke wensen!

Genius

 Door een simpel doeltreffende opbouw door middel van tubes blijft het matras aanpasbaar. De matraskern is opgebouwd uit een U-spring veersysteem. Om de hardheid, comfort en veerkracht van de U-spring aan te passen kunnen er 2 types van tubes in de matras geplaatst worden, al naar gelang de ergonomie van het lichaam. Uniek aan de U-spring is dat het comfort per elke 10 cm. kan aangepast worden, waardoor de perfecte ergonomische ondersteuning ontstaat.

Niet alleen de ergonomie speelt een belangrijke rol voor een goed slapen. Ook het slaapklimaat is een belangrijke factor. Daarom maken we bij Genius Individual gebruik van een tijk dat de temperatuur schommelingen tijdens het slaapproces gaat opvangen en zorgen voor een ideaal slaapklimaat, tussen de 28° en 30°C. Active Climatecontrol zonder meer.

De matraskern is opgebouwd uit 1 rij U-spring veren die individueel aanpasbaar zijn. Keuze in afdeklaag: Koudschuim € 495,- of Clima Visco € 595,-. Bij elke matras worden 6 medium tubes en 6 firm tubes geleverd wat er voor zorgt dat alle mogelijke combinaties gemaakt kunnen worden, ook in de toekomst.

Kom eens langs om deze matrassen te proberen! En ervaar zelf hoe doeltreffend het werkt!

Actie: Nu bij aanschaf van een Genius matras 90 x 200 krijgt u een 140 x 200 4-seizoenen dekbed cadeau, of bij 2 persoons een 200/240 x 200 4-seizoenendekbed cadeau!