Pitsstop kussen van Silvana, een lekker koel hoofdkussen

Heeft u het snel warm in bed? Heeft u last van opvliegers in de nacht? Of heeft u het gewoon snel warm? Dan is dit lekkere koele hoofdkussen Pitsstop van Silvana misschien wel iets voor u!

Het Silvana Pitsstop hoofdkussen is een iets steviger, hypo-allergeen hoofdkussen dat bijzonder goed warmtereguleert. Ideaal voor als u het vaak te warm heeft of juist koud. De tijk is namelijk gemaakt van 100% katoen met een speciaal gepatenteerd binnenvoering (Outlast®) dat zeer goed warmtereguleert. Hierdoor neemt de binnenvoering te veel lichaamswarmte op en geeft dit enkel weer af wanneer u dat nodig heeft. Zo kunt u genieten van een verkoelend gevoel, tijdens een warme nacht, en een warm kussen tijdens de koude winter.

Het Pitsstop hoofdkussen heeft een wigvorm en een schoudercontour. Hierdoor sluit het hoofdkussen goed aan op de schouders en zal het niet snel wegschuiven. De vulling bestaat uit synthetische holle polyester vezelbolletjes en is navulbaar door middel van een ritssluiting. Het hoofdkussen is wasbaar en behandeld tegen schimmel en bacteriën door middel van een gepatenteerde techniek (Aegis®). Hierdoor is het kussen ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Dit kussen kost € 75,- en is te proberen in onze showroom of te bestellen op onze webshop door op het plaatje van het kussen te klikken.