Het nieuwe Eastborn, Sleep like no other

Eastborn in een geheel nieuw modern jasje!

Jij bent uniek, en dat zou je bed ook moeten zijn. Daarom maken ze bij Eastborn uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings en kun je kiezen uit acht comfortabele matrassen. Stel je voor, een bed dat niemand anders op de wereld heeft. Hoe bijzonder is dat? Van materiaalkeuze tot kleur van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. Met liefde gemaakt in Oost Nederland.

Ik wil jullie allereerst kennis laten maken met de boxsprings waarbij de opties oneindig zijn, want waarom zou je kiezen voor een standaard boxspring als wij jouw Eastborn helemaal kunnen customizen? Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. Daag ons als Eastborn customizers uit en creëer je eigen droomwereld.

De digitale wereld

Een boxspring met jouw eigen print erop. Stel je voor, een bed dat niemand anders op de wereld heeft. Hoe bijzonder is dat?

Nature

Na een nacht in de natuur word je uitgerust en fris wakker. Creëer daarom een stukje natuur in je eigen slaapkamer met een boxspring van natuurlijke kleuren en materialen. Word je al zen?

 

Sparkling

Laat je fantasie de vrije loop en creëer een magische omgeving, gewoon in je eigen slaapkamer. Sierlijke patronen, frisse kleuren en verrassende details: dit is jouw eigen, unieke plekje.

 

Hi tech

Anders dan anders. Daar houd jij van. Een innovatieve boxspring, gemaakt van vernieuwende materialen, geometrische vormen en bijzondere kleuren. Uniek en stoer, precies zoals jijzelf.

 

 

Over 2 weken ontvangen wij de eerste 2 boxsprings uit deze nieuwe collectie, kom gerust eens langs in onze showroom!