De Cinderella boxspring! Nieuw in onze showroom!

Cinderella Boxspring model Nora

Deze boxspring is te bezichtigen in onze showroom te ‘s-Hertogenbosch.

Het merk Cinderella is al vele jaren een begrip in de textielbranche. Cinderella staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit- en afwerkingsniveau. Deze eigenschappen zijn ook terug te vinden in de nieuwe lijn van boxsprings. Net zoals het bedtextiel, zijn de boxsprings modern en verfrissend.

De Cinderella boxspring Nora wordt compleet geleverd met hoofdbord, pocketvering matrassen met 7 zones, een oplegmatras van 8cm koudschuim, nasaschuim of latex en is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en maten.

Boxspringbodem inclusief pootjes
De boxspring kan geleverd worden in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De electrische uitvoering heeft twee motoren. De box met pocketvering heeft een hoogte van 28 cm (exclusief de pootjes). De Cinderella boxspring wordt geleverd met chromen pootjes met een hoogte van 6,5 centimeter. Daarnaast bestaat het uit een perfect afgewerkte voetbeugel aan het voeteneind en een nette afwerkrand aan de onderkant van de boxspring.

 

Cinderella Nora boxspring al verkrijgbaar vanaf € 1.945,-

Cinderella matras
Het pocketvering matras van 21cm heeft 7 zones en is aan beide zijden te beslapen. De matrassen zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. Het binnenwerk bestaat uit een 6-slags pocketvering met 500 veren per m2. De afdeklagen bestaan uit koudschuim met een tijk die anti allergisch is. Dit matras kan geleverd worden in een standaard uitvoering geschikt voor een gewicht tot 85 kg, of in een stevige uitvoering geschikt voor een gewicht boven de 85 kg.

Cinderella oplegmatras/topper
Het oplegmatras is van perfecte kwaliteit en bestaat uit koudschuim, nasaschuim watergel, pulse latex of talalay latex. Bij een electrisch boxspring altijd in een split uitvoering. De topper heeft een luxe uitstraling door de gestoffeerde zijkant.

 

Super Luxe Cinderella hoofdbord Nora

 

Afmetingen boxspring
140/160/180/200 x 190/200/220 is allemaal mogelijk

Bel of mail ons voor meer informatie over deze boxspring!  of kom gerust eens proefliggen!